Tjänster

Tillverkning

Vi har över 2 decennier av erfarenhet och kompetens som tillverkar mer än 150 olika produkter, med kapacitet att packa och fylla över 8,5 miljoner patroner per år. Under åren har vi effektiviserat processerna på vår brittiska fabrik, vilket gör dem helt flexibla för att tillgodose långa och korta körningar. Detta möjliggör minimal orderproduktförsörjning och säkerställer en kostnadseffektiv lösning för stora organisationer som testar nya eller potentiella marknader och produkter, eller mindre företag som kräver blygsamma kvantiteter.

Laboratorie- och tekniska avdelningen tillsammans med produktions- och försäljningsavdelningarna utvecklar konsekvent nya produkter och koncept för marknaden samt ger innovativa lösningar på problem som uppstår av kunder. Polyseam kan erbjuda standard produktalternativ samt erbjuda skräddarsydda lösningar för ditt specifika krav eller en unik produkt. Vår innovativa ingenjörsavdelning designar och bygger även anpassade maskiner för att möta produktgruppens krav och specifikationer.

Kvalitetskontroll

All personal vid vår toppmoderna fabrik är inblandad i kvalitetsstyrningsprocessen. ISO 9001-standarden utgör en internationell riktmärke mot vilken kvalitetsstatus för företagets ledningsdiscipliner och system utvärderas. Vår utmärkelse av ISO 9001-standarden understryker vårt engagemang för optimala kvalitetsstandarder.

Som tillverkare känner vi igen att kvaliteten på produkten och den service vi tillhandahåller återspeglas i din varumärkeserfarenhet. Därför säkerställer vi att vi överensstämmer med överenskomna leveranskriterier.

Förpackning och Branding

Medan majoriteten av produktionen är en stabil plastpatronbaserad, erbjuder vi också ett brett utbud av förpackningsalternativ, vilket möjliggör flexibilitet för ny produktutveckling. Vi kan leverera produkten i plast flexi rör, badkar och spikar. Dessutom kan vi leverera produkten i bulk för att klienten kan fylla och paketera självständigt - så att du kan komplettera din egen produktion om det behövs. Vi kan också kontrakt fylla din egen produkt - tätningsmedel, lim, fyllmedel, pasta, vätskor - och leverera i våra eller dina egna förpackningsalternativ.

Polyseam erbjuder en komplett design- och utskriftsanläggning för alla förpackningstyper. Vi kan hjälpa till med utformning av förpackningar för att komplettera andra föremål i ett befintligt sortiment eller skapa en ny varumärkesidentitet för nya företag. Den färdiga förpackade produkten kan levereras i en mängd kartonger och lådor i kvantiteter för att möta kundernas distributionsbehov. Vi kan leverera allt från märkta tryckta lådor och kassaskärmar till en rad omärkta alternativ.

Lager och logistik

Polyseam är baserat i Huddersfield, West Yorkshire, centralt belägen i Storbritannien och har enkel tillgång till motorvägsnätet vilket gör det enkelt att komma till alla hörn av landet. Vi kan också arbeta med och leverera i linje med dina egna lagerhanteringssystem. Vi kan tillverka och leverera kompletta beställningar, eller tillverka och hålla lager i våra lager för framtida distribution. Vi kan leverera lager till centrala distributionspunkter eller kan leverera direkt till butiker och butiker. Dessutom kan beståndet hämtas från fabriken med egen flotta om du föredrar

Produkter

Polyseam tillverkar och levererar ett brett utbud av tätningsmedel, lim och ytbehandlingar, formulerade för att uppfylla byggnadsapplikationer och standarder. Produkterna tillverkas också för att möta försäljnings- och marknadsföringskrav för pris och presentation.

Vårt sortiment sträcker sig från högkonstruktionskonstruktion och industri tätningsmedel och ytbehandlingar, till lätta att använda DIY kalkar och fyllmedel. Standardprodukterna på dessa sidor är en utgångspunkt för att skapa din egen produkt. Klicka på produktlänkarna för att se ytterligare detaljer om varje föremål, tillsammans med de angivna förpackningsalternativen för varje produkt.

Våra produkter kan erbjudas i en mängd olika format som passar alla applikationer och industrier. Vänligen kontakta vårt säljteam så att de kan designa och bygga den perfekta produkten för dig, ditt företag och dina kunder.

TÄTNINGSMEDEL

BRANDKLASSAD

Lim

FYLLMEDEL