Tjenester

Produksjon

Vi har over 2 tiår med erfaring og kompetanse som produsent av mer enn 150 forskjellige produkter, med kapasitet til å fylle og pakke over 8,5 millioner patroner per år. Opp gjennom årene har vi strømlinjeformet prosessene på vår britiske fabrikk, noe som gjør dem fleksible slik at de passer for både store og små produksjonskvantum. Dette sikrer en kostnadseffektiv løsning for store organisasjoner som tester nye eller potensielle markeder og produkter, eller mindre selskaper som krever beskjedne mengder.

Laboratoriet og teknisk avdeling sammen med produksjons- og salgsavdelingene, utvikler kontinuerlig nye produkter og konsepter for markedet, samt gir innovative løsninger på problemer kunder har. Polyseam kan tilby standard produktalternativer, samt skreddersydde løsninger for ditt spesifikke krav eller unike produkt. 

Vår innovative tekniske avdeling designer og bygger også tilpasset maskineri for å møte produksjonsgruppens krav og spesifikasjoner.

Kvalitetskontroll

Alle ansatte i vår toppmoderne fabrikk er involvert i kvalitetskontrollprosessen. ISO 9001-standarden representerer et internasjonalt referansepunkt som vurderer kvaliteten på selskapets ledelsesdisipliner og systemer. Vår tildeling av ISO 9001-standarden understreker vårt engasjement for optimal kvalitetsstandard.

Som produsent anerkjenner vi at kvaliteten på produktet og tjenesten vi leverer, reflekteres i merkevaren din. Derfor sikrer vi at vi til enhver tid møter avtalt forsyningskriterium

Emballasje og merkevarebygging

Mens størstedelen av produksjonen er plastpatronbasert, tilbyr vi også et bredt spekter av emballasjemuligheter, noe som gir fleksibilitet for ny produktutvikling. Vi kan levere produktet i plast flexi rør, kar og spann. I tillegg kan vi levere produktet i bulk for kunder som vil fylle og pakke selv - slik at du kan supplere din egen produksjon om ønskelig. Vi kan også kontrakt fylle ditt eget produkt - tetningsmidler, lim, fyllstoffer, pastaer, væsker - og leverer i vår eller din egen emballasje.

Polyseam tilbyr komplett design- og trykkefasiliteter for alle typer emballasje. Vi kan bistå med utforming av emballasje for å komplettere eksisterende sortiment eller produsere en ny merkeidentitet. Det ferdige emballerte produktet kan leveres i en rekke kartonger og esker for å møte kundens distribusjonskrav, både merkede og umerkede.

Lager og logistikk

Polyseam AS har sitt lager på Linnestad Næringsområde, nær Tønsberg. Vi har daglig distribusjon med egen bil på Østlandet (Tønsberg – Gardermoen). Til resten av landet sender vi med ekstern transportør.

Produkter

Polyseam produserer og leverer et bredt spekter av tetningsmidler, lim og overflatebehandlingsprodukter, formulert for å møte byggenæringens krav og standarder. Utformingen av produktene legger også vekt på å tilfredsstille salgs- og markedsføringsbehov vedr pris og utforming. 

Vårt sortiment strekker seg fra tetningsmasse og overflaterprodukter spesielt for byggenæring og industri, til enkle å bruke ‘gjør-det-selv’ fugemasser og fyllstoff. Standardproduktene du finner på disse sidene, er et utgangspunkt for å lage ditt eget merkevareprodukt. Klikk på produktlinkene for å se ytterligere detaljer, samt de tilgjengelige pakningsalternativene, for produktet. 

Våre produkter kan tilbys i en rekke formater som passer for alle applikasjoner og næringer. Ta kontakt med vårt salgsteam, slik at de kan utforme det perfekte produktet for deg, din bedrift og dine kunder.