Om oss

Polyseam er en internasjonal produsent av førsteklasses merkevarer for byggebransjen. Vi tilbyr produkter av høy kvalitet med pålitelig service til kunder i mer enn 41 land over hele verden. Vi har spesialisert oss på utvikling av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter for nesten hvilket som helst underlag eller applikasjon.

 

I løpet av vår 25 års erfaring som produsent har vi samlet de beste formlene for å få den beste kvaliteten på våre produkter. Vi streber kontinuerlig etter å holde oss i forkant av vitenskap og teknologi. I tillegg tilpasser vi oss de stadig skiftende miljømessige, industrielle og økonomiske utfordringene i markedet. Vi jobber for å utvikle innovative produkter og systemer for deg, slik at din arbeidsdag blir mest mulig effektiv.

 

Polyseam er stolt utvikler og produsent av varemerkene Protecta og GRAFT. Begge varemerkene er utviklet med hovedfokus på kvalitet. Vi erkjenner viktigheten av å bruke kvalitetsprodukter både i private- og offentlige bygninger for et varig og sikkert resultat. Produktene våre blir sendt til sertifiserte laboratorier for endelige tester og dokumentasjon for å sikre kvaliteten på produktene. Hvis du ønsker å lese mer om disse testresultatene, se vedlagte datablader på produktsidene eller kontakt oss.

 

I NORGE

Polyseam AS har lager og kontor på Linnestad Næringsområde, utenfor Tønsberg. Her sitter administrasjon, logistikk og kundeservice. Vi bistår også med produktutvikling samt utførelse av tester i egen brannovn. Vedrørende salg så har vi egne regionsansvarlige slik at alle fjorder, fjell og vidder blir dekket.

Vi har daglig distribusjon med egen bil på det sentrale Østlandet (Tønsberg – Gardermoen). Til resten av landet sender vi med ekstern transportør.

Les mer om bedriftshistorien vår her