Palvelut

Tuotanto

Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus ja erityistuntemus yli 150 tuotteen valmistuksesta. Pakkaamme ja täytämme yli 8,5 miljoonaa tuotetta vuodessa. Vuosien kuluessa olemme suoraviivaistaneet Iso-Britannian tehtaamme tuotantoprosessit, joten ne ovat erittäin joustavia niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä. Sen ansiosta tilausten käsittely on helppoa ja tuotanto on kustannustehokasta suurille organisaatioille, jotka testaavat uusia tai potentiaalisia markkinoita ja tuotteita, sekä pienemmille yrityksille, joiden tuotantomäärät ovat pienempiä.

Laboratorio ja tekninen osasto osallistuvat jatkuvasti uusien tuotteiden ja markkinakonseptien kehittämiseen yhdessä tuotanto- ja myyntiosastojen kanssa. Osastojen välisen yhteistyön avulla luodaan myös innovatiiviset ratkaisut asiakkaiden esittämiin ongelmiin. Polyseam toimittaa niin vakiomalliset tuotteet kuin tilauksesta valmistettavat ratkaisut erityisiin vaatimuksiin tai ainutlaatuiselle tuotteelle. Lisäksi innovatiivinen tekninen osastomme suunnittelee ja rakentaa mukautettuja koneita, jotka täyttävät tuotantotiimin asettamat vaatimukset ja määritykset.

Laadunvalvonta

Uusimman teknologian mukaisen tehtaamme koko henkilöstö osallistuu laadunvalvontaan. Käytämme kansainvälistä standardia ISO 9001 on lähtökohtana yrityksen hallintamenetelmien ja järjestelmien laadun arvioinnille. Noudattamalla standardin ISO 9001 vaatimuksia sitoudumme optimaalisiin laatuvaatimuksiin.

Valmistajana tiedostamme, että tuotteidemme laatu ja tarjoamamme palvelut vaikuttavat myös sinun liiketoimintaasi. Sen vuoksi takaamme, että täyttämme aina sovitut toimitusehdot.

Tiivisteet

Palontorjunta

Sideaineet

Täyteaineet