Yrityksen historia

Yrityksen historia

Polyseam on perustettu vuonna 1993 ja se on tullut tunnetuksi "oman brändin" liimojen, tiivisteaineiden, täyteaineiden ja passiivisten palontorjuntatuotteiden valmistajana. Se valmistaa kansainvälisesti tunnettuja merkkituotteita ja Ison-Britannian markkinoiden johtavia tuotteita, kuten Wickes, Eva-stick, B&Q ja Homebase. Kattavan tuotantokokemuksen ja -kapasiteetin sekä huolellisen tutkimus- ja kehitystyön ansiosta tuotteemme ovat sijoittuneet kansainvälisesti 10 parhaan tuotteen joukkoon.

Valmistamme ja toimitamme tuotteita myös Protectalle, joka on Norjan johtava passiivisten palontorjuntatuotteiden toimittaja. Sittemmin Protecta on hankkinut Polyseamin ja säilyttänyt sen konsernin brändinä. Nykyään Protecta-brändi tunnetaan passiivista palontorjuntatuotteista. Protecta tarjoaa laajan valikoiman palonkestäviä levyjä, läpivientien tiivisteitä ja lasitustuotteita, jotka on suunniteltu täyttämään nykyajan rakennusprojektien tiukimmatkin vaatimukset.

Vuonna 2013 tutkimus- ja kehitystiimimme kehitti valikoiman ensiluokkaisia GRAFT-brändin rakennustuotteita, joten olemme lisänneet uuden brändin tuoteportfolioomme. GRAFT-brändiin kuuluu ensiluokkaisia yleiskäyttöön soveltuvia tiivisteaineita, liimoja ja täyteaineita, jotka erottuvat joukosta niiden laadun ja ulkoisen ilmeen ansiosta. Ainutlaatuisten eri värein merkittyjen pakkausten ja käyttökuvakkeiden avulla on helppo löytää juuri oikea tuote muiden samalta näyttävien pakkausten joukosta. Brändin motto on: KEEP IT SIMPLE...KEEP IT QUALITY.

Polyseam on progressiivinen organisaatio, jolla on työntekijöitä Isossa-Britanniassa, Norjassa ja Ruotsissa sekä valtuutettuja toimittajia Abu Dhabissa, Dubaissa ja Qatarissa. Olemme valmistaneet yli 150 erilaista tuotetyyppiä, toimittaneet tuotteita yli 40 maahan ympäri maailman ja laajennamme toimintaamme edelleen kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla.