Polyseam on tehnyt itsenäisesti ensimmäisen luokan tuotemerkkejä suurimmalle osalle maailman johtavista toimittajista vuodesta 1993. Olemme erikoistuneet ammatillisten tiivistysaineiden, liimojen ja täyteaineiden kehittämiseen lähes mille tahansa substraatille tai sovellukselle, käytämme alan asiantuntemustamme tarjotaksemme alan innovatiivisia tuotteita.

Finne et mer

16 Million

Packs filled each year

97%+

Performance ratings

150 Different

Products Manufactured

41 Countries

products exported to

Palkinnot ja akkreditoinnit

Tarkastele kaikkia

Tuotteidemme käyttö

MIKSI VALITA POLYSEAM?

Polyseam valmistaa ja toimittaa lukuisia erilaisia tiivisteaineita, liimoja ja pintakäsittelyaineita, jotka on kehitetty siten, että ne täyttävät rakennusalan sovellusten ja standardien vaatimukset. Tuotteet valmistetaan lisäksi siten, että ne täyttävät myynti- ja markkinointivaatimukset hinnan ja ulkoisen ilmeen osalta.

Valikoimaamme kuuluu niin ammattikäyttöön tarkoitettuja erityisiä rakennus- ja teollisuusalan tiiviste- ja pintakäsittelyaineita kuin helppokäyttöisiä harrastajille suunnattuja tiiviste- ja täyteaineita. 

Tuotteemme ovat saatavilla useissa muodoissa, joten ne sopivat kaikkiin käyttötarkoituksiin ja kaikille aloille. Ota yhteyttä myyntiosastoomme ja pyydä heitä suunnittelemaan ja rakentamaan juuri sinulle, liiketoimintaasi ja asiakkaillesi sopiva tuote.

Lue lisää

TEKNINEN NEUVONTA

Täällä Polyseamilla ajattelemme asiakasta ensin. Jos tarvitset tuotetietoa, hinnoittelua, teknistä neuvontaa tai tukea, ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia. Autamme mielellämme.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä tiimiimme jo tänään

Lue lisää