Om GRAFT

GRAFT® er en produktserie av Premium fugemasser, lim, sparkelmasser og brannklassifiserte produkter som ble utviklet for å møte markedets krav til kvalitetsprodukter. Denne omfattende produktserien dekker det bredeste spekter av oppgaver. GRAFT-produktene er designet med sluttbrukerne i tankene, uansett om det er på byggeplassen eller i ditt hjem.

 

GRAFT-serien har et enkelt sett med ikoner som fremhever hovedapplikasjonene, og hvert produkt er fargekodet, noe som gjør det enkelt å velge riktig produkt for jobben.

Målet er å unngå forvirring og gi sluttbrukeren en lett identifiserbar løsning på ethvert problem. 

 

Produktserien blir solgt gjennom forskjellige grossister og detaljister rundt i Norge.

Klikk her for å finne din nærmeste butikk!

 

GRAFTs Historie

Produktserien vokste frem fra introduksjonen av en ny tetningsteknologi i 2013; IPT Kjemi (Inert Polymer Technology). IPT er ikke-reaktiv og kompatibel med nesten alle byggematerialer. Produktet er miljøvennlig; helt uten løsemidler eller VOC. Den innovative kjemien gir produktet den unike egenskapen dynamisk elastisk; som gjør at den tar opp store bevegelser i fugen samtidig som den er stiv når det ikke er bevegelser i fugen.

 

GRAFT IPT var en stor suksess og vant «DIY – Week Award» for det Beste Dekorative Produktet i 2014 og 2015. Selv om IPT var i stand til å utføre flere jobber, ønsket markedet mer. Tetningsindustrien ble oversvømt med et hav av samme type produkter som varierte i kvalitet og pris, men hadde en ting til felles; de så alle like ut. Innovasjon var nødvendig for å oppnå vekst og lykkes med varemerket GRAFT.

 

GRAFT er i dag et lett gjenkjennelig varemerke med sine unike fargesystemer. Går du inn i en butikk vil du alltid finne et friskt fargespekter som igjen gir deg en føring på hvor produktet kan benyttes.

 

GRAFT er utviklet og produsert av Polyseam.

Les mer om oss her