Graft Products Norwegian

GRAFT-serien av premium fugemasser, lim og sparkelmasser vokste fram fra introduksjonen av et unikt produkt som Polyseam lanserte i 2013; IPT CHEMISTRY (Inert Polymer Technology). IPT er en ikke-reaktiv, miljøvennlig kjemi kompatibel med nesten alle byggematerialer. Denne nye kjemien er et tetningsmiddel og lim, som kan overgå konvensjonelle silikon-, MSP-, butyl- og akrylbaserte produkter. Det er et miljøvennlig produkt som ikke har noen løsningsmidler eller VOC, og har den unike egenskapen dynamisk fleksibilitet og modul når det herdes.

GRAFT IPT var en stor suksess og vant DIY Week Award for beste dekorative produkt av året i 2014 og 2015. Selv om IPT var i stand til å utføre flere jobber, ønsket markedet mer. Tetningsindustrien ble oversvømt med et hav av samme type produkter, som varierer i kvalitet og pris, men hadde en ting til felles, de så alle like ut. Innovasjon var nødvendig for å oppnå vekst, og lykkes med varemerket GRAFT.

Vi hyret reklamebyrået The Engineroom for å bidra til å utvikle et merke som ville skille seg ut på hyllene i havet av tilsvarende produkter. GRAFT måtte være lett å forstå på et øyeblikk, passe til fagkundens no-nonsense kultur, og samtidig appellere til behovet for enkelhet til gjør-det-selv-folket. 

GRAFT-serien har et enkelt sett med ikoner som fremhever hovedapplikasjonene, og hvert produkt er fargekodet, noe som gjør det enkelt å velge riktig produkt for jobben.

  • Blå - Spesialprodukter

  • Gul - innendørs applikasjoner

  • Oransje - Utvendige applikasjoner

  • Grønn - Lim og Fyllstoffer

  • Rød - brannklassifiserte produkter

Målet er å unngå forvirring og gi sluttbrukeren en lett identifiserbar løsning på ethvert problem.  

GRAFT… HARDTARBEIDENDE PRODUKTER FOR HARDTARBEIDENDE MENNESKER.